Intell Art Hotel- Wellness wanden

In het Intell Art Hotel in Eindhoven heeft Studio Angelique Fokker een aantal prachtige wanden voor het Wellness gedeelte in het Hotel gerealiseerd.

In dit hotel wordt een grafisch patroon door heel het hotel gebruikt en komt overal terug. Zo ook in het Wellness gedeelte. Hier moest alleen nog bijpassende beelden voor worden gezocht die aansluiten bij de sfeer van gezondheid, ontspanning en schoonheid.

We kwamen met het beeld van paarlemoer die zowel van binnen als buiten zichtbaar op de ramen (folie) zijn geplaats. De iriserende parelmoerlaag (binnenzijde van een schelp) wordt in vele culturen als sterk aantrekkelijk beschouwd. En het heeft afgezien van het verlenen van sterkte voor de schelp, vooral de functie van gladmaken en afvalstoffen weren. Een perfect beeld dus om te gebruiken voor deze ruimte.

In de fitness ruimte kozen we voor een beeld van een wielrenner, die de drang voor doorzetten en beweging versterkt. Daarnaast is het grafische patroon van het hotel subtiel doorgevoerd op de foto en zichtbaar op de glazen wanden doorgetrokken.

Opdrachtgever en realisatie: Ab Interieurprojecten
Realisatie: 2016

Raamfolie hotel interieur
interieur fitnessruime
paarlemoer raamfolie
behang fitness ruimte