PEC Zwolle Entree en Spelershome

Voor de Spelershome van PEC Zwolle is een prachtige fotowand en tevens lichtbak van vijfmeter breed en een meter hoog vormgegeven.
Op de fotowand staan de supporters van PEC Zwolle afgebeeld. Een volle tribune, die prijkt met oude en nieuwe supporters sjaals. Alleen de sjaals hebben een kleur gekregen, de rest van de foto is in sepiakleur. In het decoratiestuk zijn ook vier leuzen uit het lied ‘Ik ben een Zwollenaar’ opgenomen.

De entree moest een kleurrijk ontvangst worden. De wens was om 3 belangrijke jubelmomenten uit de geschiedenis van PEC Zwolle in beeld te brengen. De bestickering van deuren en ramen richting de spelerstunnel, persruimte en vergaderzaal kregen grote foto’s en kleurvlakken uit de huisstijl van PEC.

Richting de spelers tunnel prijkt een foto waarop de spelers het publiek bedanken na de overwinning op Go Ahead. Daarnaast op de wand van de persruimte is de afscheidswedstrijd van Jaap Stam te zien. Op de deur van de vergaderruimte is het kampioensfeest op het Grote Plein uit 2002 te zien.

Opdrachtgever: PEC Zwolle
Realisatie: Textline Reclamecentrum Zwolle

Pec Zwolle
Pec Zwolle
Pec Zwolle